مشاوره حقوقی رایگان - کارشناسی قیمت طلای سرقت شده

با سلام و خسته نباشید. در دادگاه طلای سرقت شده بدون فاکتور و گرم چگونه محاسبه میشود؟ سارق طلاهای بنده پیدا شده ولی من نه گرم طلاها رو میدونم و چون بیشتر طلاها هدیه بودند فاکتور ندارم در دادگاه و کارشناسی به چه صورت محاسبه میشه؟ ممنون

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

بستگی به کارشناس مربوطه دارد اصولا حرف شما را در مورد مقدار طلا و تعداد برحسب گفته های اولیه قبول میکنند لازم است از ابتدا در مقدار یک حرف زده شود چون پرونده توسط کارشناس بررسی میشود