مشاوره حقوقی رایگان - مشاعات آپارتمان

سلام
پشت دیوار ضلع شرقی ساختمان ما که پنج طبقه میباشد تا طبقه سوم به دلیل ساخته بودن خانه مجاور پشت دیوار سیمان نشده و به دلیل نداشتن پوشش سیمان اشکالاتی از قبیل لانه کبوتر و بیماری های آن و راه داشتن پشت کلید ها به بیرون از ساختمان و آمدن گرد و خاک به داخل ساختمان و سرما و گرما در فصول مختلف و ...... بوجود آورده که پس از تخریب خانه مجاور دسترسی جهت سیمان کردن آن توسط خودمان یعنی ساکنان ایجاد شده متاسفانه یکی از ساکنین قبول ندارن که این دیوار جز مشاعات میباشد و سهم سیمان کاری این سه طبقه را که بین ده واحد تقسیم شده را از پرداخت امتناع میکنند سوال اینکه شما راهنمایی بفرمایید.
با تشکر
در ضمن بنده و نفرات دوم و سوم میخواهیم به شورای حل اختلاف شکایت ببریم

پاسخ ها :

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام
جهت رفع شبهه نسبت به مشاع بودن یا اختصاصی بودن میتوانید جلب نظر کارشناس از شورا نماید