مشاوره حقوقی رایگان - امتناع از پرداخت هزینه های تاسیساتی مشترک ساختمان

با سلام بنده مدیر بلوک 120 واحدی هستم . اخیرا در بلوک سرقت کابل آیفون اتفاق افتاد که خسارت سنگینی به کابل و ادوات برقی ساختمان وارد شد و همزمان مشکلات نشتی فاضلاب و شکستگی لوله های مشاع که طبق براورد هزینه توسط هیئت مدیره مبلغی رو به عنوان هزینه تعمیرات آیفون و فاضلاب در نظر گرفتیم . در حال حاضر 60 واحد حاضر به پرداخت این هزینه نیستن و اذیت می کنند . الان میخواستم بدونم آیا این امکان وجود دارد که کسانیکه از پرداخت امتناع می کنند بنده به عنوان مدیر می تونم آب و تگ آسانسور اون واحد رو غیر فعال کنم . آب ساختمان مشترک می باشد .

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

سلام طبق قانون تملک آپارتمان مدیر در این مواقع باید ابتدا به واحدی که از پرداخت هزینه های عمومی (شارژ) خودداری میکند، آظهار نامه ارسال کند و مهلتی را برای پرداخت تعیین کند اگر در آن مدت پرداخت نکرد ابتدا آب یا برق یا گاز یا .... وی را قطع کند اگر بازهم پرداخت نکرد دادخواست مطالبه وجه به شورای حل اختلاف یا دادگاه عمومی بدهد