مشاوره حقوقی رایگان - عدم پرداخت هزینه تعمیر مشاعات ساختمان

باسلام
من مدير يك ساختمان ٥ واحدي هستم كه مالك هستيم
سه واحد براي يك مالك است كه يك واحد پدر و پسر ساكن هستند و يك واحد خالي هست و يك واحد مستاجر دارند . من به عنوان مدير ساختمان براي برق ساختمان كه روشنايي كافي نداشت هزينه كردم و خود پسر خانواده هم در حين كار ما را ديدند
الان كه موقع پرداخت هزينه ميباشد دختر اين خانواده كه در ساختمان ما زندگي نميكنند و ميگويند بايد از ما تاييد ميگيرفتيد در حالي كه ورودي ساختمان برق نداشت، در حدي كه موقع از پله بالا رفتن بايد با موبايل پله ها را روشن ميكرديم .

پاسخ ها :

سیدمسعود حیدری

جناب آقای سیدمسعود حیدری :

سلام اطهارنامه ارسال کنید بعد دادخواست الزام به پرداخت هزینه ها

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌بایست ابتدا برای ایشان یک اظهارنامه ارسال نمایید سپس دادخواست مطالبه بدهید