مشاوره حقوقی رایگان - هزینه تعمیرات ساختمان

با سلام.
بنده مالک یک واحد در طبقه 5 از مجتمعی 30 واحدی هستم. (در حال حاضر واحد در اجاره مستاجر می باشد)
زمانی که پمپ آب در موتورخانه کار میکرد صدای لرزش خفیفی از لوله آب ساختمان داخل یکی از اتاق خواب های واحد می آمد که البته بنده خیلی به این صدا حساس نبودم ولی زمانی که واحد را اجاره دادم مستاجر دائما تماس میگرفت که این صدا او را آزار می دهد. لذا با مدیر ساختمان موضوع رو مطرح کردم و چون رشته تحصیلی ام مهندسی مکانیک و زمینه شغلی ام نظارت تاسیسات مکانیکی هست، میدانستم که میشود با نصب یک لرزه گیر (مطابق استاندارهای نصب پمپ) به ایشان گفتم میتوان با نصب لرزه این این مشکل را حل کرد. اما ایشان گفتند چون فقط ایشون از میان واحد ها اعتراض داره نمیتوانیم این کار را انجام بدیم و در نهایت گفتند که با هیئت مدیره صحبت کردند و قرار شده تا یک سوم هزینه کار رو بدن به ما و مابقی رو خودم متقبل بشم. البته من چون مستاجرم خیلی اعتراض میکرد کار رو انجام دادم و مشکل صدای لرزش هم کاملا رفع شد. حال با علم به این که این مشکل مربوط به مجتمع بوده چطور میتونم کل هزینه رو از مدیریت بگیرم؟ البته سرایدار از طرف مدیر پیامی هم داده مبنی بر این که حسب توافق، (با بنده توافقی نکردند و منظورشون توافق با هیئت مدیره است که البته من صورتجلسه ای هم از توافقشون ندیدم) یک سوم به شما پرداخت میشه اون هم نه نقدی بلکه به مرور با هزینه شارژ مستهلک خواهد شد.
میتونم اگر پول رو مسترد نکردند، به جاش خودم تا تسویه مبلغ بدهی های جاریم به ساختمان رو پرداخت نکنم؟

پاسخ ها :

امین عادل احمدیان

امین عادل احمدیان :

استان :

درود بر شما.
هزینه‌های کلی ساختمان با هیأت مدیره است که از محل درآمد شارژ و اندوخته‌ها پرداخت می‌شود.
عدم پرداخت پول شما دلیلی برای عدم پرداخت شارژ و سایر هزینه‌ها نیست.