مشاوره حقوقی رایگان - رهایی از خدمت سربازی

سلام خسته نباشید. میخواستم بدونم خواهر مطلقه دارم که سرپرستیش به عهده منه در ضمن من الان در حال خدمت سربازی هستم و 9ماه خدمت کردم ولی بخاطر خرج و مخارج زندگی خواهرم نمیتونم ادامه بدم. خواهرم دارای پسره 13ساله هستش که به قیومیت مادربزرگ پدریش زندگی میکنه. میخواستم بدونم من میتونم کاری انجام بدم یا معافیت بگیرم. یا اصلا میتونم کاری انجام بدم یا نه ممنون میشم جوابمو بدین اخه واقعا نمیدونم چکار کنم

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

براساس قوانین موجود در ارتباط با سربازی و خدمت وظیفه عمومی، برای دریافت کفالت خواهر شرایط اختصاصی و شروط اصلی وجود دارد که عبارت‌ند از: پدر باید فوت کرده باشد و مشمول وظیفه تنها برادر بالای 18 سال و تنی (از پدر و مادر یکی باشد) او باشد و البته خواهر نیز، باید فاقد همسر و فرزند ذکور غیر محجور باشد.

گفتتی است؛ در معافیت کفالت خواهر، سن ملاک رسیدگی نمی‌باشد و فقط برادر تنی می‌تواند تقاضای معافیت کفالت خواهر را کند.