مشاوره حقوقی رایگان - معافیت کفالت

سلام وقت بخیر
من 30 ساله هستم و خواهری دارم که یک سال از من کوچکتر هست، پدرمان 17 سال پیش متواری شد و مادرم سرپرست خانواده شد، 4سال پیش مادرم پس به دلیل ابتلا به سرطان به رحمت خدا رفت و من و خواهرم با هم زندگی میکنیم، مدتی پیش برای فوت فرضی پدر شکایت کردم که قاضی بنا دلایل و مدارک مستدل و استشهاد ممهور به مهر مسجد محل می‌توانست رای به فوت فرضی دهد که متاسفانه نداد، با فوت فرضی مسائل مربوط به وراثت و معافیت حل میشد، حال چه راهکاری جهت اخذ معافیت دارم؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام شما میتوانید با گذشتن مدتی ، دوباره درخواست فوت فرضی را مطرح نمایید و

ميثم  رحيم نژاد بالاگفشه

ميثم رحيم نژاد بالاگفشه :

با سلام . علت رد دعوی شما در حکم صادره درج شده است . نسبت به رفع نواقص اقدام نموده و مجدداً اقدام به طرح دعوی مذکور نمایید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
وقتی که ده سال تمام از تاریخ آخرین خبری که از حیات غایب رسیده است گذشته و در انقضاء مدت مزبور سن غایب از هفتاد و پنج سال گذشته باشد.میتوانید دادخواست فوت فرضی را بدهید

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

از سن احضار شما هم گذشته هر گونه معافیت مستلزم ر فتن به خدمت است

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام مجدد نسبت به تقدیم دادخواست اقدام کنید.