مشاوره حقوقی رایگان - تعرفه وکیل

با سلام از شخصی در سال 98 شکایت کردم که منجر به گرفتن وکیل شدم ان موقع حق الوکاله را 2 میلیون پرداخت کردم و بعد از یک سال رای دادسرا مبنی بر حکم جلب وی صادر شده به جرم تهدید به پخش عکس های خصوصی ولی حالا وکیل میگوید چون پرونده به سال جدید خورده باید تعرفه سال 99 را که یک میلیون و پانصد است را واریز کنم تا پرونده را بتواند به دادگاه ببرد تا حکم نهایی را بگیرد میخواستم بپرسم که ایا گرفتن این پول قانونی است .ممنون

پاسخ ها :

هادی شفیعی

جناب آقای هادی شفیعی:

سلام
اگر پرونده سابق است و وکیل تعهد به انجام تمامی مراحل داشته، نمیتواند مطالبه حق الوکاله بر ماخذ تعرفه سال99 نماید