مشاوره حقوقی رایگان - ترخیص اتومبیل

در کنار خیابان پارک کرده بودم خیابان یک طرفه بود و اتومبیل 206 هنگام خروج از پارکینگ با راکب موتورسیکلت برخورد نموده و موتور سوار با اتومبیل من برخورد می کنند و خسارت می زنند در حال حاضر کلانتر اتومبیل بنده را با اتومبیل مقصر به پارکینگ هدایت کرده و کلانتری می گوید تا پرونده تکمیل نشود شما را به دادسرا نمی فرستیم حال سوال 1 آیا طبق کدام ماده قانونی اتومبیل زیان دیده باید به پارکینگ هدایت شود آن هم با جرثقیل
2چرا کلانتری بنده رو جداگانه به دادسرا نمی فرستد ممنون

پاسخ ها :

طلا  مستغني

سرکار خانم طلا مستغني :

سلام
به دلیل تصادف جرحی با موتور سوار تا مشخص شدن میزان جراحت توسط پزشکی قانونی وسایل نقلیه توقیف می مانند و پرونده در دادسرا تفکیک نمی شود مگر با رضایت موتور سوار مجروح