مشاوره حقوقی رایگان - افراز آپارتمان نوساز

با عرض سلام و احترام
بنای آپارتمانی در 5 طبقه مسکونی و 3 طبقه مشاعات به صورت قرارداد مشارکت در ساخت ساخته شده است. طبق قرارداد طبقات دوم و چهارم سهم سازنده و طبقات اول و سوم و پنجم سهم مالکین زمین می باشد که می بایست بین سه نفر تقسیم شود. از آنجایی که قدرالسهم هر سه نفر از زمین مساوی می باشد. و توافقی بین این سه نفر در مورد تقسیم طبقات صورت نگرفته است، تقسیم این سه طبقه (اول، سوم و پنجم) بین این سه نفر به چه صورت خواهد بود.
لازم به ذکر است ارزش ریالی طبقات در عرف منطقه به دلیل مرغوبیت طبقات بالاتر، متفاوت است.
با تشکر

پاسخ ها :

هادی شفیعی

جناب آقای هادی شفیعی:

سلام
اگر توافق نشود میتوانید از طریق دادگاه اقدام کنید