مشاوره حقوقی رایگان - شکاکی زنم

سلام وقتتون بخیر شرمنده مزاحم میشم یه سوال دارم که جوابش تو سایت دادراه پیدا نکردم مجبورا اینجا میپرسم...
من الان 10 ساله ازدواج کردم 2 تا بچه دارم که دومی تازه بدنیا اومده ... من خانم خیلی شکاکه یعنی باعثش خودم بودم اوایل سرو گوشم میجنبید ولی چند سالیه بخاطر زندگیم راهم راست کردم ... ولی زنم 24 ساعته از هر راهی باشه کنترل میکنه شبا موقع خواب گوشیم چک میکنه به مخاطبینم پیام میده .. خیلی داغونم کرده 2دقیقه با هم صحبت کنیم سی تا متلک میندازه که تو با دوستای من در ارتباطی به هر کسی افترا میندازه یعنی باعث شده که از عالم ادم دور باشیم نه رفتی نه امدی بعد وقتی ازش میپرسم چه دلیل و مدرکی داری سکوت میکنه و اشک تمساح میریزه اخر سرم که اعصاب و روان من بهم ریخت میگه من که نگفتم ... موندم چیکار کنم کجا برم ..
خواهش میکنم شما یه راهنمایی بکنید یا جایی کسی معرفی کنید من مشکلم حل کنم..

پاسخ ها :

شکاکی زوجه شک همسر مشکلات خانوادگی