مشاوره حقوقی رایگان - مستاجر هستم و قصد دارم 3 ماه زودتر اجاره نامه را تمام کند

سلام و عرض احترام
قرارداد من با موجر تا پایان شهریور می باشد
بابت اجاره هر ماه به موجر چک دادم
20 تومن هم مبلغ رهن دادم
موجر میگه مبلغ رهن رو تا آخر قرارداد نگه میداره و اجاره 3 ماه هم میگیره
لطفا راهنمایی بفرمایید.
متشکرم

پاسخ ها :

فسخ زودتر از موعد مستاجر تکلیف اجاره در صورت تخلیه زودتر از موعد مستاجر تکلیف پول پیش مستاجر در صورت تخلیه زودتر از موعد تخلیه زودتر از موعد مستاجر اجاره موجر مستاجر