مشاوره حقوقی رایگان - فسخ رهن زودتر از موعد

سلام، خسته نباشید، بنده مستاجرم، خونه رو رهن کامل کردم بنا به مشکلاتی که دارم زودتر از موعد میخوام فسخ کنم حالا صاحب خونه دیگه من پول ندارم بدمت، باید یه نفر دیگه با قیمت جدیدی که من میگم بزاری داخل خونه تا من هم پول تورو بدم هم اجاره ماهانه واسه خودم بگیرم، الان یک ماه از زمان گفتن فسخ من میگذره، لطفا راهنمایم کنید

پاسخ ها :

سوسن رستمی

سرکار خانم سوسن رستمی :

اجاره نامه بدون داشتن شرایط قانونی فسخ، قابلیت فسخ نداشته و بایستی منتظر انقضای مدت اجاره باشید.