مشاوره حقوقی رایگان - فسخ قرارداد 6 ماه قبل از موعد

با سلام بنده به دلیل درگیری که با پسر صاحبخانه برایم پیش آمد برای جلو گیری از درگیری مجدد و با رضایت موجر منزل آنها را شش ماه قبل از موعد تخلیه نمودم و امتیازات برق و آب را تسویه نمودم ابتدا خانه آنها را کامل تخلیه نکردم و گفتم تا پول من را ندهید تخلیه نمیکنم. موجر گفت اگر پولت را میخواهی خانه را کامل تخلیه کن و بنده نیز کوتاه آمدم و تخلیه کردم اکنون یکماه از مدت تخلیه میگذرد و موجر پول بنده را پس نداده و گفته کرایه 6 ماه را کم میکنم و مابقی پول را پس میدهم. آیا میتوانم شکایتی تنظیم کنم؟

پاسخ ها :

علی غزاله

جناب آقای علی غزاله :

اگه با توافق قرارداد رو فسخ کردید میتونید مطالبه کنید ولی اگه موجر ناراضی بوده و بدون اذن تخلیه کردید باید اجاره تمام مدت رو پرداخت کنید