مشاوره حقوقی رایگان - فروش سهم الارث از طریق مزایده

سه برادر و سه خواهر هستیم یکی از برادران بابت بدهی بازداشت است دادگاه منزل پدریمان برای پرداخت طلب طلبکاران به مزایده گذاشته است آیا دادگاه می تواند کل ملک را به فروش برساند اگر چنین باشد سهم الارث بقیه چه می شود و اگر بقیه وراث غیر از برادر بدهکارمان نخواهند ملک فروخته شود چه باید کرد. با تقدیم احترام متشکریم

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام.اجرای احکام بدون رضایت شما,حق ندارد سهم شما رابفروشدبلکه فقط سهم مشاعی برادربدهکار راباید به مزایده بگذارد.شما بعنوان معترض ثالث اجرایی,نسبت به توقیف سهمتان دادخواست تقدیم اجرای احکام نمایید ودادگاه بررسی می نماید وسهم معترضین را ازمزایده وفروش آزاد می کند.