مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه از شرکت

سلام، من از یک شرکت تعاونی بابت حقوق مبلغ 50 میلیون طلبکار هستم، با توجه به اینکه اجرائیه و حکم توقیف اموال شرکت را گرفتم طی مراجعه به شرکت در معیت مامور مربوطه که دوبار صورت گرفته اموالی برای توقیف مشاهده نکردم حال میخوام بدونم که با این وجود امکان جلب مدیر عامل شرکت هست یا نه؟

پاسخ ها :

حکم جلب مدیر عامل شرکت مطالبه طلب از شرکت تعاونی مطالبه طلب از شرکت مطالبه طلب طلب از شرکت مدیر عامل شرکت شرکت