مشاوره حقوقی رایگان - توقیف اموال شرکت

با سلام. شرکت حمل و نقل بین الملی به خسارت وارده به بنده محکوم شده است.
اجرائیه فرستادم و از اسم شرکت شکایت کردم.
اگر شرکت اموالی نداشته باشد برای توقیف میشود لوازم کار شرکت رو توقیف کنم یا برای مدیر عامل جلب بگیرم؟
بنده چی کار باید انجام بدهم که به حقم برسم؟
ممنونم از راهنمایی شما بزرگواران.

پاسخ ها :

يوسف  محمدي قلعه تكي

جناب آقای يوسف محمدي قلعه تكي :

باسلام
اولاً؛برای توقیف اموال اشخاص حقوقی نمیتوان اموالی را که بنام مدیران و شرکاءِ شرکت است توقیف کرد و فقط باید اموال شرکت را توقیف کرد .
درثانی؛مدیران شرکتها به هیچ وجه در قبال بدهی مالی به اشخاص ثالث قابل جلب نیستند .
ودر ادامه بهترین راه توقیف کلیه حسابهای شرکت و نیز توقیف اموال مثل میز و صندلی و مونیتور و تمامی وسایل مورد استفاده در ساختمان اداری شرکت است .
ضمنا اگر میتوانستید از طلب های شرکت که از دیگر اشخاص حقیقی یا حقوقی دارد مطلع شوید به راحتی امکان توقیف طلب های شرکت حمل ونقل نزد دیگر اشخاص را داشتید.
در پایان اگر شرکت در حال کار و ادامه فعالیت است وفقط بدهی مردم را نمی دهد شما حق دارید بعنوان طلبکار درخواست صدور حکم ورشکستگی شرکت را بدهید .البته این کار نیازمند مشاوره مبسوط با وکیل است چراکه امکان دارد نقشه کاملا به حضورتان تمام شود .
موفق باشید.