مشاوره حقوقی رایگان - خيانت در امانت

من شركتی دارم كه يه كارمندی تا يه ماه پيش توش مشغول به كار بوده
الان ديگه اونجا كار نميكنه. اما برای خودش يه شركت زده و داره با مشتريان من كار ميكنه، چون اطلاعات مشتريان من رو تونسته داشته باشه
من ميتونم خيانت در امانت ازش شكايت كنم!؟

پاسخ ها :

محسن نریمانی ده نوی

جناب آقای محسن نریمانی ده نوی :

مشمول جرم خیانت در امانت نمی شود .

مگر اینکه در بدو شروع به کار قراردادی تنظیم و مورد فوق اشاره شده باشد.

برای دریافت اطلاعات حقوقی کاملا کاربردی به صورت روزانه، به صفحه اینستاگرام مراجعه کنید:

mohsen.narimani.lawyer