مشاوره حقوقی رایگان - عدم تحویل اموال اداره توسط کارمند

با سلام. یکی از کارمندان اداره ای یه عدد دی وی دی و کیس تحویل گرفته و بعد از جابجایی محل اداره به شعبه ی دیگری با وی تماس که اموال را تحویل بدهد و اعتنایی نمی کند و اموال را تحویل نمی دهد. حال نماینده اداره چطور و چگونه می تواند وی را ملزم به تحویل کالا بکند. ایا راه حقوقی در این مورد وجود دارد.

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

مرتکب جرم خیانت در امانت شده است. می توانید ابتدا اظهار نامه ای مبنی بر تحویل اقلام بدهید. در صورت عدم اعتنا شکایت کنید