مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از مزاحم تلفنی

من همسرم بهم خیانت کرده 9سال از ازدواجم میگذره اون خانمی که با همسرم ارتباط داره از دو خط موبایل متفاوت به من اس مس داده و حرفهای بد زده و توهین کرده من اول میخوام از این خانم شکایت کنم بعد دادخواست طلاق بدم در ضمن من یک دختره 5ساله دارم و میخوام حضانت دخترم هم بگیرم من باید کجا برای شکایت برم و متن شکوایم چی باید باشه

پاسخ ها :

محسن نریمانی ده نوی

جناب آقای محسن نریمانی ده نوی :

از طریق دفترخدمات قضایی و یا مراجعه مستقیم به دادسرا می توانید طرح شکایت بنمایید.

برای دریافت اطلاعات حقوقی کاملا کاربردی به صورت روزانه، به صفحه اینستاگرام مراجعه کنید:

mohsen.narimani.lawyer