مشاوره حقوقی رایگان - کیف قاپی

من 6 سال پیش به جرم دزدی با هم جرمم دستگیر شدم بر حسب شناسایی شاکیها دو نفر شدن شاکی من منم 3 سال حبس کشیدم دو سالم اضافه کشیدم رضایت شاکیارم گرفتم و ازاد شدم الان بعد پنج سال حسابمو مسدود کردن سر همین پرونده پیگیری کردم گفتن دوتا شاکی اومده بالا چیکار کنم برم یا نه هم جرمم هنوز زندانه

پاسخ ها :

مسدودی حساب به دلیل کیف قاپی کیف قاپی مسدودی حساب بانکی مسدودی حساب