مشاوره حقوقی رایگان - ازاله بکارت

با سلام
بنده با دختر خانمی که والدینش و جد پدری فوت شدن صیغه ازدواج موقت جاری کردیم. و بصورت عدم دخول چند بار ارتباط داشتیم . ضمنا ایشون طبق گفته خودش دو سال پیش بمدت 6 ماه صیغه یه آقای متاهل شده و ضمنا خودارضایی بصورت وارد کردن انگشت در واژن داشتن که خودم دیدم با شدت زیاد انجام داده و چن بار هم از من خواست انجام دادم. در پایان اولین رابطه مون ایشون پرسیدن چرا دخول نکردی گفتم چون شما دختری ولی ایشون اظهار کردن که پرده من حلقوی هستش و میشه دخول کرد و این مطلب تو ذهن من موند ولی هیچ وقت دخول انجام ندادیم ولی در جلسه آخر دخول نصفه و نیمه ای و بدون انزال و با آرامی انجام شد و منم بی خبر از داستان پرده بکارت فکر میکردم واقعا مشکلی نیست ولی یهو ایشون رابطه رو قطع کرد و گفت که الان بخوام ازدواج کنم گواهی سلامت نمیدن بهم. الان من واقعا نمیدونم تکلیفم چیه ؟ اولا رابطه ما مشروع بود
دوم اینکه اصلا نمیدونم ایشون باکره بوده یا نه چون من داخل واژن رو نگاه نکرده بودم و ضمنا تخصصی هم ندارم در این زمینه
سوم اینکه در اثر این دخول آیا بکارتش آسیب دیده یا نه ؟ و آیا این دخول اولین دخول و رابطه جنسی ایشون بوده یا نه قبلا هم داشته ؟ اگه داشته آسیب چقدر بوده ترمیم کرده یا نه؟ یا اصلا شاید قبلا در اثر خودارضایی پرده آسیب دیده باشه . لطفا بفرمایید از لحاظ شرعی و قانونی به گردن من چیزی هست؟
پزشکی قانونی میتونه تشخیص بده ایشون چن بار رابطه داشته ؟ مثلا اگه دو سال پیش رابطه داشته میشه تشخیص داد؟
چقدر فرصت برای مراجعه به پزشکی قانونی دارم و اگه نیاد تکلیف چیه ؟
من چکار باید بکنم؟
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید

پاسخ ها :

هادی شفیعی

جناب آقای هادی شفیعی:

سلام
بهترین راه حل کردن این مشکل از راه گفتگو‌ و تفاهم است