مشاوره حقوقی رایگان - توقیف پلاک خودرو به دلیل عدم تعویض پلاک

سلام و خسته نباشید
سند و کارت و پلاک یک خوردو بنام من است، و چون دست برادرم بوده و اون نیز فروخته و چند دست دیگر نیز چرخیده ولی هیچگونه هیچ کس از بنده که سند و پلاک بنامم هست قولنامه یا چیزی ندارد و تعویض پلاک و تعویض سند نشده، حال با میخواهم تعویض پلاک و سند انجام گیرد ولی با صاحب الان ماشین تماس میگیرم نمی آید، چطور میتونم کاری کنم که یا ماشین متوقف شود یا طرف مجبور شود که هم تعویض پلاک و هم تعویض سند انجام شود؟؟

پاسخ ها :

اميرحسين صادقي

جناب آقای اميرحسين صادقي :

دادخواست الزام به فک پلاک بطرفیت برادر خود مطرح و درخواست توقیف خودرو کنید