مشاوره حقوقی رایگان - مقصر حادثه

سلام. من دو هفته پیش داخل جاده بین روستایی در حال تردد بودم سر یک سه راهی که میشه سه راهی روستای ما سواری 405 از پشت سراومد تو سبقت سپر را رد کرد من رو دست خودم ولی نزدیک خط وسط بودم ماشین سواری درحالت مورب قرار گرفت لاستیک جلو سمت شاگرد به پای چپ من برخورد کرد ما هردو در یک جهت در حال حرکت بودیم بعد از برخورد چرخ جلو خودم پرتاب شدم خوردم داخل در سمت شاگرد در رفته داخل شیشه هم شکسته موتور منم از ناحیه گیربکس و باک آسیب دیده. مقصر حادثه کی میتونه باشه ؟

پاسخ ها :

اميرحسين صادقي

جناب آقای اميرحسين صادقي :

تشخیص مقصر با افسر کاردان پلیس راهنمایی و رانندگی و کارشناس دادگستری است