مشاوره حقوقی رایگان - سفته من توسط کارفرما به اجرا گذاشته شده

با سلام من در سال 94 تا 96 ویزیتور یک شرکت بودم که تسویه بدهی مشتریان بر عهده رانندگان اون شرکت بوده نه من حالا که رانندگان اون شرکت پول مشتریان را نگرفته اند کارفرما بد فشار پشت من که باید پول مشتریان رو بگیری یا سفته رو میزارم اجرا و حالا اون مشتریان دیگه حتی منم نمیشناسند چه برسه به اینکه پول بدهند و الان کارفرما سفته منو گذاشته اجرا من چکار باید بکنم

پاسخ ها :

اميرحسين صادقي

جناب آقای اميرحسين صادقي :

دادخواست تقابل به استرداد سفته بدید