مشاوره حقوقی رایگان - سفته حسن انجام کار

سلام، خسته نباشید.
من حدود سه ماه در یک شرکت کار میکردم، یک سفته بات حسن انجام کار به مبلغ 20 میلیون تومن از من گرفتن.
من به دلیل اینکه مطالباتم رو بهم ندادن به اداره کار شکایت کردم و حکم را به نفع من صادر کردن.
الان کارفرمای من سفته من را در حل اختلاف به جریان درآورده.
داخل سفته نوشتم بابت حسن انجام کار.
قرارداد هم دارم که شماره سفته نوشته شده و داخلش گفته بابت حسن انجام کار.
میخواستم ببینم کارفرما می تونه سفته من رو وصول کنه؟
بندهای قراردادم رو براتون میزارم:
طرف دوم قرارداد میبایست یک یا چند فقره سفته به میزان مجموع دویست میلیون ریال معادل 20 میلیون تومان به شماره ی ........ بابت حسن انجام کار به طرف اول پرداخت نماید در صورتی که خسارت های فعالیت و کارکرد طرف دوم به طرف اول وارد گردد، می تواند نسبت به سفته ها در مراجع مربوطه اقدام نماید.
2- هر یک از بندهای در قسمت قراردادی شرح وظایف در صورتی که به صورت ناقص و یا معیوب انجام گیرد طرف اول بابت خسارت وارده می تواند نسبت به جبران خسارت سفته اقدام نماید.
3-سفته های دریافتی از طرف دوم بابت وجه التزام قراردادی بوده و قابلیت هر گونه اقدام نسبت به آن میسر می باشد و عناوینی همچون امانی و ضمانتی نسبت به سفته ها قابلیت اعمال نخواهند داشت.
4- مواردی که بر حسب قصور طرف دوم خسارت های مالی متعددی به طرف اول وارد می آورد می بایست به جبران خسارت های وارده طرف اول اقدام نماید که از پرداخت محل سفته ها بلااشکال می باشد.
5-در هر یک از بندهای فوق، پرداخت خسارت های مالی و معنوی که از طریق همین قرارداد به طرف اول وارد می گردد پرداخت امور خسارتی از محل سفته ها بلا اشکال می باشد.

پاسخ ها :

ياسين  رحيمي

جناب آقای ياسين رحيمي :

سلام .شما باید در جلسه رسیدگی در دفاعیات خود مرقوم بفرمائید که طبق قرارداد سفته ها بعنوان ضمانت حسن انجام کار در طول زمان فعالیت شما برای کارفرما بوده است و بدلیل اینکه کارفرما حقوق و مطالبات شما را پرداخت نکرده است و با توجه به رای صادره از هیات رسیدگی اداره کار و محکومیت کارفرما تقاضای رد دادخواست کارفرما و استرداد سفته ها بدلیل ضمانتی بودن را دارم ..موفق باشید یاسین رحیمی وکیل دادگستری