مشاوره حقوقی رایگان - دیه

سلام،
بنده سال 1391 از ساختمان در حال ساخت سقوط کردم و از ناحیه صورت دچار صدمه شدید شدم و دیه بنده تقریبا یک دیه کامل محاسبه شد و بنده به علت اصرار پدرم نصف مبلغ دیه رو نگرفتم، به علت اینکه سقف بیمه ی ساختمان همون مقدار بود،
پدرم گفتن که از شخص مبلغی نگیرم و از بیمه هرچی دادن همون رو بگیرم.
در حال حاضر به علت صدمات ناشی از حادثه دچار از کار افتادگی و ناتوانی در امرار معاش شدم،
ایا راهی برای ارایه دعاوی از جانب بنده وجود دارد؟

پاسخ ها :

اميرحسين صادقي

جناب آقای اميرحسين صادقي :

بستگی به اظهارات شما در پرونده دارد اما به طور کلی اگر از کار افتادگی شما امری نوظهور است که در زمان مختومه شدن پرونده نامعلوم بوده، اکنون قابل طرح است