مشاوره حقوقی رایگان - گچ کارم

سلام عرض ادب
گچ کارم رو داربست افتادم موچ پام شکسته اون قسمت که زیرش دسته بیل گذاشتم شکست افتادم دوم قرارداد ندارم و ساختمونم بیمه نداره آیا شکایت کنم دیه شامل من میشه؟ با تشکر

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام بله دیه در هر حال شامل حال شما خواهد شد ولی میزان تقصیر توسط کارشناس معین و به همان میزان کارفرما مسئول پرداخت دیه خواهد بود . اینکه ساختمان بیمه دارد یا خیر فرقی در نتیجه پرونده نداشته بلکه در خصوص رابطه فی مابین کارفرما و بیمه میتواند موثر باشد که حقوق شما رو بیمه بپردازه یا خود کارفرما.

هادي  مشهدي كاظمي

جناب آقای هادي مشهدي كاظمي :

سلام، حتما طرح شکایت کیفری با جلب نظر کارشناسی کنید. فقط چون قرارداد ندارید چند تا شاهد داشته باشید که در صورت لزوم بیان دادگاه و شهادت بدن که شما در آن ساختمان مشغول بکار بودید. نسبت به درصد تقصیر کارفرمایتان دیه دریافت میکنید و نداشتن بیمه برای شما مشکلی ایجاد نمیکند