مشاوره حقوقی رایگان - رد درخواست برقراری بیمه ‌و مستمری برای دختر مطلقه به دلیل تحقیقات محلی

با سلام
خانم مطلقه‌ای هستم چهل‌ و دو ساله،
پدر من سال هشتاد و یک فوت کرد و مادرم مستمری تأمین اجتماعی او را دریافت میکرد و همچنین مستمری بنیاد شهید بابت برادر شهیدم را می‌گرفت ، مادرم تیرماه گذشته فوت کرد و من چون بیش از ده سال است که طلاق گرفته ام و پسر بزرگم نیز معاف کفالت من شده است ، از تأمین اجتماعی کاشان درخواست برقراری بیمه و مستمری کردم ، بعد از حدود یکسال میگویند درخواستت به دلیل تحقیقات محلی رد شده ، و در تحقیقات گفته‌اند طلاق شما سوری است،
هیچ نامه یا مدرکی به من ندادند و تازه پس از طلاق من ، سالهاست که پسرم معاف کفالت من شده ، یعنی مدارک من بارها بررسی شده،
آیا تحقیقات محلی ملاک است یا مدارک قانونی؟
و من باید چکار کنم؟

پاسخ ها :

میرحمیدرضا کیائی

جناب آقای میرحمیدرضا کیائی :

مهم مدارک و طلاقنامه میباشد و هر شخصی گفته تحقیق کردیم و صوری بوده طلاق شما بیخود کرده محکم پیگیری کنین تا زمانیکه رسما ازدواج مجدد نکردین و در شناسنامه شما ثبت نشده حق قانونی شماست که مستمری پدر را بگیرین