مشاوره حقوقی رایگان - حیاط مشاع طبقه همکف و ادعای غصب آن توسط مالک طبقه همکف

مالک 3 واحد از مجتمع 12 واحدی هستم که 2 واحد آن همکف دارای حیاط مشاع می‌باشد به ابعاد 70 متر تنها راه ورود به حیاط از راه 2 اپارتمان من است اما یکی از ساکنین من رو دزد خطاب کرده و میگه حیاط رو بالا کشیدی تکلیف چیست لطفاً راهنمایی فرمایید توضیح اینکه هیچ راهی جز آپارتمان من وجود نداره آیا فرد ذکر شده به من اتهام دزدی زده حق داشته یا خیر من میتونم ازش شکایت کنم من همینطور خریدم و گرانتر از واحدهایی که به حیاط راه ندارن ضمنا مدیر مجتمع هستم و بحث از انجا شروع شد که فرد ذکر شده برا مجتمع همکاری نمیکنه توضیح اینکه مجتمع از ابتدا اینطور ساخته شده ضمنا 12متر بالکن هم دارم که مشرف به حیاط مشاع از پاسخ‌گویی شما متشکرم

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

قسمت مشاع یعنی اجنماع حقوق مالکانه در شئی واحد به نحو اشاعه