مشاوره حقوقی رایگان - حق و حقوق سرایدار

سلام
پدر من 17 سال است که در ساختمانی به صورت مستمر و 24 ساعته کار میکند از سال 84 تا 94 قراردادی نبوده اند و از 94 به بعد که قراردادی شده اند تمام حق و حقوق خود را تمام و کمال دریافت کرده است
مشکل ما از 84 تا 94 است که فقط حقوق دریافت کرده است و حق بن سنوات حق اولاد پاداش و ... دریافت نکرده است و میخواستیم الان شکایت ان چند سال را بکنیم اما مدیر مجتمع کاغذی دست نویس با امضای پدرم آورده است که با مبلغی تسویه حساب ان چند سال را کرده است اما دقیقا در همان تاریخ من در بیمارستان بوده ام و پدرم از انجا که سواد ندارد و گویا تحت فشار هم بوده مجبور به امضا شده است
ایا میتوان کاری کرد؟

پاسخ ها :

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

سلام بله اداره کار شکایت کنید انشالله به نتیجه میرسید
اگه سوال دیگه ایی دارید از طريق اینستاگرام من به آدرس زیر بپرسید. همچنین برای دریافت اطلاعات حقوقی کاملا کاربردی به صورت روزانه، به این صفحه مراجعه کنید:
M_mostajeran_lawyer