مشاوره حقوقی رایگان - حمل تریاک

سلام و درود
یکی از اشناهامون با وانت 6 کیلو تریاک حمل کرده که توسط مامور شناسایی و دستگیر شده که بار اولش بوده و سنشم بالاست الان گفتن سند بیارین میتونین ببرینش تا موقع دادگاه میخوام بدونم مجازاتش، به چه صورت میشه ایا میشه با دادن جریمه کارشو راه انداخت یا نه به چه صورت حکمش داده میشه ؟؟؟

پاسخ ها :

اسداله داوری ایردموسی

اسداله داوری ایردموسی :

استان :

قرار وثیقه براش صادر کردند و تا پرونده مطالعه نشه و وضعیت کاملا مشخص نشه نمیشه اظهارنظر قاطع کرد البته همین که می تونید با گذاشتن سند بیارید بیرون نکنه مثبت قضیه و امیدواری است.