مشاوره حقوقی رایگان - توقیف خودرو و اعسار

با سلام و خسته نباشید. من برای برادرم این سوال رو مطرح می کنم لطفا راهنمایی بفرمایید: زن برادرم طلب 514 عدد سکه مهریه کرده است. پس از اینکه اعسار برادرم پذیرفته شد ایشان به پرداخت 2 سکه پیش قسط و هر 3 ماه یک عدد سکه محکوم شد (دادگاه تجدید نظر). اخوی من قبل از جلسه رسیدگی 2 دستگاه خودروی سواری خود را در لیست اموال منقول و غیر منقول به دادگاه معرفی کرد. یعنی با علم و آگاهی اینکه 2 خودرو به ارزش حدود 350 میلیون موجود است دادگاه بدوی و تجدید نظر اعسار برادرم را پذیرفت! و در حکم هیچ صحبتی نیز راجع به 2 خودرو نشده و فقط به تقسیط سکه ها اشاره شده است. اکنون ایشان از اجرای احکام ابلاغیه دریافت کرده که خودروها توقیف فیزیکی شده و می بایست ظرف مدت 5 روز تحویل دهد. باوجود اینکه اصلا و ابدا حتی در صورت تامین خواسته به موضوع ماشین ها تاکنون رسیدگی نشده است. اولا آیا قاضی اجرای احکام می تواند خودروها را توقیف کند با وجود اینکه اعسار پذیرفته شده است؟ ثانیا امکان رفع توقیف حداقل یکی از خودروها وجود دارد؟ با تشکر فراوان

پاسخ ها :

پرسشگر :

واقعا که از جواب شما قانع شدم چه اجباریی دارید موقعی که علاقه و حوصله پاسخ دادن ندارید....

توقیف خودرو برای مهریه در صورت پذیرش اعسار توقیف خودرو بابت طلب رفع توقیف خودرو مهریه پذیرش اعسار مهریه اعسار مهریه توقیف فیزیکی خودرو مهریه اعسار توقیف خودرو خودرو