مشاوره حقوقی رایگان - تامین خواسته

با سلام. من از شخصی مبلغ 48 میلیون طلبکار هستم که دو خودرو بنام ایشان می‌ باشد اگر من تامین خواسته بزنم و خودرو ایشان را توقیف بکنم و شخص ثالث وارد بشود و ادعا بکند که خودرو مال من هست در حالی که سند بنام شخص بدهکار هست آیا دادگاه حرف او را قبول میکند اگر جواب منفی هست در چه صورتی دادگاه حرف ثالث را قبول میکند. با تشکر از شما

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر قبل از توقیف شما قرارداد داشته باشد دادگاه اعتراض ثالث را قبول خواهد کرد.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام. بله شخص ثالث میتواند دادخواست اعتراض ثالث را مطرح نماید و قاضی با توجه به ادله تصمیم خواهد گرفت

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام بستگی به تشخیص دادگاه و قاضی شعبه دارد

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

اگر قبل از توقیف شما قرارداد داشته باشد اعتراض ثالث قبول میشود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام. بله شخص ثالث میتواند دادخواست اعتراض ثالث را مطرح نماید و قاضی با توجه به ادله تصمیم خواهد گرفت

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر قبل از توقیف شما قرارداد داشته باشد دادگاه اعتراض ثالث را قبول خواهد کرد.

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

بستگی به تشخیص دادگاه و قاضی شعبه دارد