مشاوره حقوقی رایگان - توقیف خودرو نزد شخص ثالث

با سلام. بنده در خصوص طلبم که چک می باشد در یک پرونده از محکوم علیه مال که یک خودرو بابت مهریه اش بوده شناسایی و توقیف نمودم در حال حاضر خودرو در پارکینگ می باشد و قاضی پرونده دستور انتقال سند را داده است انتقال سند به چه نحوی می باشد .

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما باید درخواست اجرای حکم را مطرح نمایید و در اجرای احکام نماینده دادگاه در دفترخانه حاضر و اسناد انتقال را امضا خواهد کرد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بعد از مزایده و فروش خودرو دراجرای احکام با معرفی نماینده دادستان به دفترخانه اسناد رسمی نسبت به انتقال سند اقدام می‌کند

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

بدوا توسط کارشناس قیمت گذاری و مزایده خواهد شد...

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود مالک مکلف است وفق رای صادره با گزارش اصلاحی انجام شده در محکمه رسما نسبت به فک پلاک اقدام نماید از این رو، وفق آن‌چه در سوال آمده است جای نگرانی نیست برای شما