مشاوره حقوقی رایگان - حمل 7کیلو هرویین و شیشه

باسلام و خسته نباشید.
برادر من با دوستش رو تو جاده ی تهران شمال میبنه از اونجا با هم میان ولی راننده تاکسی که دوست داداشمه قبلا برای استراحت توقف کرده بود یه نفرم میاد بهش میگه این ساک لباس ها رو ببر شمال و شماره ی راننده رو میگیره ولی زنگی هم نمیزنه. تو جاده داداش من و راننده تاکسی رو میگیرن درصورتی که برادر من توی ماشین دیگه بود. راننده تاکسی هم خبر نداشت تو ماشین مواد مخدره. الان که گرفتن برادرم میگه مواد برای من نیست راننده هم گفته برای برادرم نیست ولی بازم برادرم رو گرفته اند. لطفا کمکم کنید چکار کنیم. براشون دنبال وکیل میگردیم همه بالای صد میلیون میگن به خدا ما خودمون عضو کمیته امدادیم. راهنماییم کنین لطفا چکار کنم؟؟

پاسخ ها :

امير  صادقي زاده

جناب آقای امير صادقي زاده :

سلام.راه دفاع دارد اما در اینگونه موارد قاضی باید به این علم برسد که مواد برای برادرتان نیست که با انجام تحقیقات مشخص می شود.صادقی زاده وکیل