مشاوره حقوقی رایگان - قهر کردن و ترک منزل از طرف خانمم

باسلام، ما بعلت یک سری مشکل خانواده ‌گی که بیشتر خانمم مقصره، چندین بار هست که خونه رو ترک میکنه و این سری آخر حدودا سه ماه هست که خونه خواهرشه، من چطور میتونم ثابت کنم که این با کسی دیگه بهم‌ خیانت نکرده، البته خودش میگه‌ من هیچ کاری نکردم و هر موقع اعصابش خراب میشه میگه کاری میکنم پزشکی قانونی نتونه‌ ثابت کنه، آیا راهی هست من ببینم واقعا این خیانت کرده یا نه، ممنون میشم راهنمایی کنید

پاسخ ها :

محمود  سالاركريمي

محمود سالاركريمي :

استان :

سلام برادر. بی خود شک نکنید و به همسرت تهمت نزن.برو دنبال همسرت و بیارش خونه