مشاوره حقوقی رایگان - اشتباه در ثبت و کسر از امار و صادر کردن وقت نظارت

باسلام پرونده نیابتی داشتم که در دادسرای شهرستان خودم اجرا شد و بعد ازادی مشروط گرفتم ولی الان که ازادی مشروط تمام شده به من پیام داده شده که پرونده به دادیاری ارسال شد و از طرفی اجرای احکام با گفتن اشتباه در ثبت کسر امار شد پرونده را به دادیاری ارجاع داد و دادیاری با تعیین وقت نظارت دوباره پرونده در اجرای احکام کیفری ثبت شده ممنون میشم اگر راهنمایی بفرمایید

پاسخ ها :

کیانوش مقتدری

جناب آقای کیانوش مقتدری :

اگر شما مجازات جرمی که مرتکب شدی ،متحمل شدی ،دیگر دلیلی برای اجرای مجدد ندارد.هر چند که از ازادی مشروط استفاده کرده باشی.