مشاوره حقوقی رایگان - مزاحمت همسایه

سلام وقتتون بخیر باشه
چند سالی هست همسایه رو به روی ما که کارش مربوط به کشاورزیه تابستون ها با تراکتور خودش بد جوری ایجاد سر و صدا میکنه (مخصوصا صدای ترمز تراکتورش که خیلی آزار دهندست و حداقل روزی چند بار گاه و بیگاه اتفاق میوفته ) همینطور بعضی مواقع که دیگران در حال استراحتن برای اینکه تراکتور خودشو خاموش نکنه وسط کوچه روشن رهاش میکنه و میره، جدیداً هم که یه تراکتور دیگه علاوه بر قبلی خریده ، یکی هم مال برادرشه که توی خونه خودش نگهشون میداره . چند بار هم تذکر لسانی دادیم فایده نداشته بعد چند روز دوباره همون آش و همون کاسه ، میخواستم بدون با توجه به اینکه ما توی منطقه شهری زندگی میکنیم میتونیم ازش شکایت کنیم و مجازاتش چیه؟

پاسخ ها :

هادی شیرازی

جناب آقای هادی شیرازی :

سلام بله اگرباسروصدامخل اسایش شماباشد به اتهام ایجادمزاحمت می توانید ازایشان شکایت کنید مجازات وی یاحبس ویاجریمه نقدی ویامجازات جایگزین حبس به انتخاب قاضی بادرنظرگرفتن شرایط واوضاع واحوال است.
موفق باشید