مشاوره حقوقی رایگان - تغییر کاربری زمین به مسکونی

زمینی که با جواز شهرداری ساختمان ساخته شده است. پایان کار دارد. این ملک مشاع مربوط به ورثه است و برای هر سهم وراث سند تک برگ صادر شده که سند بصورت زمین است. برای تغییر کاربری زمین به مسکونی آیا نیاز به اجازه وراث است. با وجود پایان کار

پاسخ ها :

تغییر کاربری زمین به مسکونی تغییر کاربری زمین مشاع تغییر کاربری زمین تغییر کاربری قوانین تغییر کاربری کاربری زمین زمین مشاع