مشاوره حقوقی رایگان - خرید زمین مزروعی

زمینی که در بافت مزروعی است ( در یکی از روستاهای شمال) و خود شورا و دهیار محل هم گفته اند مشکلی برای اخذ پروانه ساخت نداره و به شما مجوز میدهیم با پرداخت هزینه ان .
سوال من اولا اینکه در این صورت و بعد از اخذ پروانه برای همیشه بافت زمین مسکونی به حساب میاد یا همچنان مزروعی خواهد بود و اینکه در سند چه بافتی ذکر خواهد شد ؟؟

و دوم اینکه حرف شورا و دهیار روستا کاملا قابل اطمینان است؟ ممکن است جهاد کشاورزی یا حالا جاهای دیگر بعدا بیان و ویلا رو تخریب کنن

ممنون میشم راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

در زمین مزروعی با متراژ محدود و تحت شرایط خاصی می‌توانید ساخت داشته باشید و ساخت سبب تغییر کاربری آن نخواهد شد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خیر کاربری زمین به این صورت تغییر نمی‌نماید می‌توانید از شورا و دهیاری رضایت‌نامه رسمی بگیرید که بعداً بتوانید به آن استناد کنید