مشاوره حقوقی رایگان - تغییر کاربری

با سلام
یک قطعه زمین به مساحت 1000 مترمربع بدون دیوار به صورت قولنامه ای هست ( منطقه موقوفه هست) در حال حاضر جو کاشته شده داخلش
این زمین به گفته دهدار منطقه داخل طرح هادی هستش اما خارج از محدوده است
فرایند تغییر کاربری چنین زمینی به چه صورت است؟
سازمان اراضی هم گفته برات کاربری کشاورزی با مجوز 6 رگ دیوار میزنم
اما با توجه به اینکه داخل طرح هادی هست اما خارج از محدوده ایا میشه مسکونیش کرد؟

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام.وقتی زمینی داخل بافت روستا(داخل طرح هادی)قرارگرفت دیگه خارج ازمحدوده نمی باشد بلکه برای تغییرکاربری ازکشاورزی یاباغی به مسکونی باید80%قیمت روززمین بابت عوارض به خزانه داری کل کشورواریزکنی.تامجوزمسکونی صادرشود.