مشاوره حقوقی رایگان - پس گرفتن فرزند دختر در صورت ازدواج مجدد مادر

استرداد فرزند
سلام. وقتتون بخیر. ببخشید مزاحم تون شدم. یه سوال خدمتتون داشتم می خواستم بدونم حق حضانت مادر بعد از ازدواج مجدد در صورتی که دختر بالای نه سال باشه می تونه با شکایت پدر سلب بشه؟! در صورتیکه دختر خودش نخاد با پدرش باشه چی در حالیکه بالای نه سال هست و حق انتخاب با خودشه بازم می تونه پدر حق حضانت رو از مادر بگیره چون دختر میاد دادگاه الکی جیغ داد راه میندازه من نمی خوام بیام بابام منو میزنه در حالیکه پدر واقعن مهربون و مسئولیت پذیری داره ولی مادرش ذهن بچه رو با این حرفا پر کرده و بهش یاد میده چی بگه. به نظرتون شانسی برای رای گرفتن وجود داره

پاسخ ها :

امير  صادقي زاده

جناب آقای امير صادقي زاده :

سلام.اگر اینگونه باشد دادگاه طفل را به پزشکی قانونی ارجاع میدهد وچنانچه مشخص شود....در مورد اخذ مشاوره لازم می توانید تماس بگیرید.09128889189
صادقی زاده