مشاوره حقوقی رایگان - وام گرفتن برای دیگران

سلام من سال 86 پیش یکی کار میکردم به اسم خودم براش وام گرفتم ضامن هم خودش اورد بعد متواری شد بانک هم از ضامن گرفت الان ضامن که نمیشناسمش ازم پول میخاد چیکار کنم؟ ضامن اصلا منو دیده نبود ضامنم شد بنظرتون چیکار کنم؟

پاسخ ها :

شامراد مرادی دهداری

جناب آقای شامراد مرادی دهداری :

درود شمامحکوم به پرداخت خسارات ضامن هستید ودرصورت مدارک قوی میتوانید برعلیه اون متواری طرح دعواکنید