مشاوره حقوقی رایگان - وام بانکی

سلام شوهرم 10 سال پیش وام گرفته برا یکی دیگه قرار بوده اون قسطشو بده ضامنم داداش طرف شده ولی اون قسطشو نداده الان شوهرم اسمش تو لیست سیاه رفته نه میتونه وام بگیره نه ضامن شه چکار کنیم

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام با ارایه دادخواست به طرفیت مستنکف و اثبات واریز وجه وام به حساب وی میتوانید علاوه بر اینکه اقساطی اگر پرداخت کرده اید را پس بگیرید و ضمنا از امکان بهره گیری از رای دادگاه به حذف نامتان از لیست سیاه بانک بهره مند شوید .