مشاوره حقوقی رایگان - ادعای جعل امضا توسط شخصی که ذینفع نمی باشد

بنام خدا
با سلام و تحیات الهی
فردی برای بنده شکایت کرده که امضای پدرم را جعل نموده ام !!!!
این در صورتی بوده که شاکی فوق در عملی غیر اخلاقی مقداری از مدارک ملکی ما را از پرونده ثبتی خارج نموده بود که این عمل وی مورد اعتراض اینجانب گردید و در برگه ای مراتب اعتراض پدرم را خطاب ریاست اداره ثبت نوشته و با رضایت پدر آن را امضا و اداره مذکور تحویل دادم حال فرد خاطی به جهت انتقام گیری طرح شکایت جعلی را طرح نموده است در صورتی که از پدرم نیز وکالت در خصوص شکایت جعل ندارد .... حال بنده چه دفاعی در دادیاری از خود ارایه دهم که موجب محکومیت بنده نشود ....و آیا این فرد اصالت در طرح چنین شکایتی دارد ؟؟؟!!!

پاسخ ها :

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

سلام اگه پدرتون بیاد دادسرا و بگه امضای خودم هست شکایت منتفی میشه
اگه سوال دیگه ایی دارید از طريق اینستاگرام من به آدرس زیر بپرسید. همچنین برای دریافت اطلاعات حقوقی کاملا کاربردی به صورت روزانه، به این صفحه مراجعه کنید:
M_mostajeran_lawyer