مشاوره حقوقی رایگان - اعتراض به میزان دیه تصادف

دیه
باسلام و احترام
اینجانب سال قبل برا ثر تصادف رانندگی دچار شکستگی استخوان بازوی چپ از 2 ناحیه شدم و پلاتین 10پیچ بدان نصب گردید. پس از 2ماه استراحت نظر نهایی پزشکی قانونی این بود: بهبودی کامل و ارش 4درصد. حال بنده با ارائه مدارک به بیمه و استعلام میزان دیه، گفتند 10800000تومان میباشد. اما با مطالعه سوالات و نظرات اساتید این سایت بنظر میرسد مبلغ کمتری در نظر گرفته شده است. خواهشمند است بنده را جهت احقاق حق خویش راهنمایی فرمایید. با تشکر

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام.دیه شما باارش پلاتین,20%بوده که بنرخ امسال مجموعا66میلیون بشماتعلق می گیرد.