مشاوره حقوقی رایگان - مشاوره دیه تصادف

سلام همسر من ماه دی یک نیسان زده لگنش دو طرف ترک خورد ویک مقدار خراش وکوبیدگی و همچنین ایشان ناراحتی قلبی داشتند از روز تصادف به بعد سه بار در بیمارستان بستری شده با حال وخیم بعد از تصادف کلا سیستم بدنش به هم ریخته درضمن ایشان به رای دادگاه بنا به حال بدشان که نمی توانست رفت وامد کند رضایت داد رای صادر شده ولی هنوز بیمه نرفتیم چون مجددا حالشان بد شد اگر از قبول رای صادره پشیمان باشم قبل از بیمه رفتن چه کنم درضمن کلی مجبور شدم خودم هزینه کنم وموبایلش ه شکسته ودر کلانتری ثبت است درضمن ایشان ناشنوا چه کار کنم حقش ضایع نشود درضمن رای دادگاه 8درصد دیه و4درصد دیه ودو تا حارص هم دارند لطفا راجع به بیمارستانها ووضع عمومی ایشان که بد است راهنمایی کنید

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
میزان دیه توسط پزشکی قانونی تعیین می شود و در اجرای احکام محاسبه و پرداخت می شود