مشاوره حقوقی رایگان - چک برگشتی

سلام .. من یک فقره چک دست مشتری داشتم که برگشت زده و حالا که تامین موجودی کردم حاضر به پاس کردن چک ‌نیست و مبلغ بیشتر از چک طلب میکنه. من میخوام وام بگیرم و مشکل چک برگشتی دارم آیا میتونم مبلغ چک رو که به حساب واریز کردم به بانک مراجعه کنم و چک رو رفع سو کنم

پاسخ ها :

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

سلام اگه اقدام حقوقی کرد پول را به حساب دادگستری واریز کنید
فکر نمیکنم بانک راسا رفع سوء کنه
اگه سوال دیگه ایی دارید از طريق اینستاگرام من به آدرس زیر بپرسید. همچنین برای دریافت اطلاعات حقوقی کاملا کاربردی به صورت روزانه، به این صفحه مراجعه کنید:
M_mostajeran_lawyer