مشاوره حقوقی رایگان - مقصر بودن در تصادف

سلام خسته نباشید، بنده چند روز با پسر بچه 3 ساله تصادف کردم بچه دنبال مادرش میگشته که از بین دوتا ماشین بنده خدا میاد با پشت ماشین صندوق عقب برخورد و پاش ضرب میبینم و بعد از ده دق مادرشو از پاساژ پیدا میکنم میبریم بیمارستان بعد تمام خرج و درمانشو میدم، مادر اونجا از پاسگاه یه نفر اومده رضایت میده و میره الان مادرش دوباره شاکی شده، با توجه به اینکه اونجا دوربین راهنمایی رانندگی هستش و بچه زیر 6 سال و مشخصه که تو دوربین میشه نمایش بدن ، که مادرش پیشش نیست باز میتونه شاکی باشه

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام می توانند مجدد شکایت کنند مخصوصاً اگر مدعی ورود صدمه جدید مالی یا جانی ناشی از آن حادثه باشند